Kekti cuba buat FROZEN HONEY JELLY🍯🍯🍯 [Resepi Viral TIKTOK]

👇*Kekti 1st time buat FROZEN HONEY JELLY hahaH..kalau nak tengok menjadi ke tak jangan skip iklan okayh! ;p

**FROZEN HONEY JELLY**
1 botol kosong (250ml empty bottle)
1 sudu besar air soda (1 tbs soda water)
separuh corn syrup (half corn syrup)
separuh madu (half honey)

Isi semua bahan dlm botol kosong & goncangkan.
Bekukan selama minimum 8jam. (Freeze overnight)

p/s: Corn Syrup ada dijual di kedai baking supply, Shopee/Lazada pun ada jual.

Jenama KARO corn syrup diperbuat daripada tepung jagung (TIADA kandungan yang haram).

👇 SUBSCRIBE Kekti Mazlan
https://www.youtube.com/channel/UCfmNnT4rS0kzJhiqeqf_9jg

FOLLOW KEKTIMAZLAN DI :

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/kektimazlan/

https://www.instagram.com/ikatdanbungkus/

EMAIL (BUSSINESS)
[email protected]

#frozenhoneyjelly #honeyjelly #tiktok

Tentang Kekti Mazlan:

Hi, nama aku Kekti. Aku adalah ‘awek’ Isaac Osman TV.

Video dalam channel ni semua tentang video santai-santai je. Korang jangan serious sangat pulak okies. InsyaAllah aku akan cuba improve dari video pertama ke video yang seterusnya.

Terima kasih sebab sentiasa support Isaac Osman TV. Sekarang korang boleh sambung support Kekti pulak okies, hehehe…

Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang LIKE kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha…

Posted on August 14, 2021 by Cikgu Saiful
421 views